Celem działalności Międzygminnego Zakładu Aktywności Zawodowej jest zbudowanie stabilnej pozycji na rynku lokalnej gastronomii spełniającej wymagania w zakresie bezpieczeństwa, legalności i jakości oferowanych usług gastronomicznych. Dążeniem firmy jest zaspokojenie potrzeb Klientów poprzez płynną produkcje i dystrybucje wyrobów przy pełnym zaangażowaniu wszystkich pracowników. Potwierdzeniem tego jest wdrożenie Systemu Zarządzania bezpieczeństwem żywności wg PN-EN ISO 22000: 2018.

Wydział zarządzany przez znakomitego szefa kuchni jest w stanie przygotować ok. 500 posiłków obiadowych dziennie.

Przygotowujemy posiłki regeneracyjne jak i posiłki dla szkół, przedszkoli, firm i osób prywatnych.

Do dyspozycji gości oddajemy 3 sale przystosowane do organizacji imprez okolicznościowych (wesela, komunie, chrzciny, konsolacje itp.), konferencji i szkoleń na łączną liczbę 200 gości.

Obsługujemy również imprezy cateringowe, spotkania firmowe i szkolenia.

PRZYKŁADOWE MENU

ZAPOZNAJ SIĘ Z KILKOMA NASZYMI PROPOZYCJAMI WYŚMIENITEGO POCZĘSTUNKU PODCZAS TWOJEJ IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWEJ”

NAPOJE
Kawa z mleczkiem
Herbata z cytryną
Sok pomarańczowy, jabłkowy
Woda mineralna z cytryną i miętą

DANIA GORĄCE
Krem ze sw pomidorów z kulkami mozzarelli i bazylią
Filet z drobiu na złoto 100g
Zraziki z indyka w sosie (2szt )120/100g
Schab faszerowany kurkami w sosie kurkowym
Ziemniaki młode z koperkiem 200g
Kluski śląskie 200g
Surówka z marchwi i ananasa 100g
Świeże warzywa z cząstkami pomarańczy i sosem di jon
Sałatka z buraczków i jabłka 100g

DESER
Ciasta domowe: serniki jogurtowy, szarlotka, biszkoptowe z owocami, black z wiśniami
Tort śmietankowo – owocowy (książka)

PRZEKĄSKI ZIMNE
Galaretka z łososia na sosie korniszonowym
Rolada ze szpinaku z łososiem 80g
Tartaletki z musem z kurczaka wędzonego (2szt)
Tartaletki z mięsem z kurkami (2szt)
Sałatka z kurczaka grill z sosem malinowym
Roladka z grill cukinii z serkiem i susz pomidor
Pasztet z dzika z żurawiną
Rolada z boczku faszerowana pieprzem zielonym
Pieczywo mieszane

DANIE GORĄCE – kolacja
Barszczyk czerwony, pasztecik z ciasta francuskiego
Szaszłyczki wp, szaszłyczki warzywane 120/120g

[/vc_tta_section]

NAPOJE
Kawa z mleczkiem
Herbata z cytryna
Soki owocowe
Woda mineralna z cytryną

DESER
Tort komunijny śmietankowo-owocowy
Ciasto:
– jogurtowy sernik na zimno z jagodami
– malinowa chmurka

DANIA GORĄCE
Krem z papryki pieczonej i krem z brokułów
Sztuka mięsa w sosie porowo-winogronowym
Żeberka w sosie barbecue na kolorowej sałatce
Łosoś w syropie klonowym na sałatce z fasoli szparagowej
Fileciki z kurczaka ala KFC
Młode ziemniaki z koperkiem
Ziemniaki opiekane
Surówka z marchwi i jabłuszka
Surówka wiosenna

PRZEKĄSKI ZIMNE
Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem
Galaretka z łososiem na sosie korniszonowym
Roladki z szynki z warzywami
Tartaletki z musem z kurczaka wędzonego
Vol au vent z musem pieczarkowo mięsnym
Roladki z cukinii grillowanej z serkiem i suszonymi pomidorami

POWITANIE
Chleb + sól, woda, wódka – kieliszki
Wino musujące + truskawki 12 butelek (własne)

NAPOJE
Soki owocowe (pomarańczowy, jabłkowy)
Woda mineralna z cytryną – bez ograniczeń
Woda mineralna gazowana – bez ograniczeń

BAR KAWOWO-DESEROWY
Kawa ze śmietanką – bez ograniczeń
Herbata z cytryną – bez ograniczeń
Mix ciast tradycyjnych (sernik, szarlotka, ciasto z owocami i galaretką, wuzetka)
Owoce sezonowe (1klosz 2,50kg)

DANIA GORĄCE – obiad
Rosół królewski z kluseczkami francuskimi
Zraziki wieprzowe zawijane (2 szt.) w sosie grzybowym
Filet z drobiu na „złoto” (2 szt.)
Schab faszerowany kurkami w sosie
Ziemniaki z koprem
Kluski śląskie
Bukiet warzyw z masłem
Surówka ze świeżych warzyw z sosem di jon
Surówka z marchewki i selera
Sałatka z buraczków

Godz. ok. 21.30
Pałeczki drobiowe w wędzące (2 szt.)
Szaszłyki wp. (2 szt.)
Ryz po węgiersku
Barszcz czerwony z krokietem mięsnym 250/100g

DESER (godz. do wyboru)
Tort okolicznościowy weselny
(wzór i smak do uzgodnienia)

Godz. (do wyboru)
Zupa myśliwska

PRZEKĄSKI ZIMNE (po obiedzie)
Tatar z łososia
Tatar ze śledzia
Jaja faszerowane mix (pieczarka, łosoś i szynka)
Śledź w żurawinie
Śledź na zielono
Roladki z łososia z musem chrzanowym i świeżym ogórkiem
Dorsz w sosie pomidorowo-cebulowym
Galaretka z łososia na sosie korniszonowym
Szparagi w szynce szwarcwaldzkiej (sos holenderski)
Sałatka z grillowana piersią kurczaka z sosem malinowym
Sałatka jarzynowa
Sałatka z brokułem i bekonem

PŁYTA MIĘS PIECZONYCH
Karkówka pieczona
Boczek pieczony faszerowany
Pasztet z gęsi z żurawiną
Chrzan, ćwikła, sos czosnkowy
Pieczywo mieszane, masło

STÓŁ WIEJSKI
Smalec babuni
wędliny wiejskie( salceson, kiełbasa, szynka wiejska)
Deska serów, dodatki
Ogórek małosolny

NAPOJE
Kawa z mleczkiem
Herbata z cytryna
Soki pomarańcz, jabłko
Woda mineralna z cytryną

DESER
Tort komunijny śmietankowo – owocowy
Ciasto domowe: sernik jogurtowy, ciasto beck z wiśniami,
ciasto biszkoptowe z galaretka i owocami
Deser lodowy z owocami

DANIA GORĄCE
Rosół po królewsku z kluseczkami 250ml
Filet z kurczaka na złoto 100g
Kotlet schabowy 100g
Sztuka mięsa w sosie chrzanowym 100/100g
Ziemniaki młode z koperkiem
Kluski śląskie 200g
Sałatka z buraczków i jabłuszka 100g
Surówka z marchwi i ananasa 100g
Mizeria z rzodkiewką i sosem jogurtowym 100g

[/vc_tta_accordion]

Dysponujemy własnym transportem oraz obsługą serwisową.
Zamówienia: 721 616 123 | Monika.marketing@psoniszczecin-mzaz.pl